Nalgene
Farve
4 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
3 stk
1 stk
1 stk
1 stk
3 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Nalgene

Nalgene-drikkeflasker og rejseflasker i alle størrelser.

Nalgene har siden 1949 udviklet flasker og tanke til laboratoriebrug. Deres drikkeflasker er derfor lavet i et materiale (Co-polyetylen), der kan modstå meget høje og lave temperaturer og fysiske påvirkninger. Det er din garanti for, at dine drikkedunke ikke indeholder eller afgiver skadelige stoffer. Flaskerne afgiver ikke plasticider og andre usunde ’smagsforstærkere’ og er alt i alt den perfekte flaske til trekking og mange andre udendørsaktiviteter. En flaske der kan tåle lidt tæsk under alle forhold, og som bliver ved og ved med at holde. Nalgene er gerne en flaske, du har glæde af i mange år.  

Flaskerne er hårdføre, og kan både tåle tæv, opvaskemaskine og kogende vand.

Flaskerne er fremstillet af BPA-frit plast og stål.

De små rejseflasker er ideelle til opbevaring af krydderier, mælk og andre småting. De store drikkedunke fungerer også fint som varmedunke i soveposen (husk at skrue låget ordentligt på)

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig