Osprey Talon 11 S21

DKK 999,00
På lager
Varenummer:40897
Osprey har givet den legendariske Talon-serie en makeover. Resultatet er en endnu mere strømlinet rygsæk til dit næste trailrun, dagstur eller mountainbike-eventyr.
Rygsækken er lavet i 100% genanvendt nylon og Airscape-designet i ryggen giver dig en endnu bedre ventilation end på den hidtidige Talon-serie. Som altid har rygsækkken mange af de uundværlige features, du kender fra Ospreys større rygsække: stow-on-the-go, så du kan sætte din vandrestave fast i siden af rygsækken, mens du går. Tasken har plads til drikkesystem, små lommer på hoftebæltet og på fronten af rygsækken kan du fiksere din cykelhjelm, når du ikke bruger den.
Det slanke design giver dig en rygsæk, der sidder godt på ryggen, hvad end du skal løbe adventurerace, klatre eller kravle rundt på legepladsen med ungerne.
Hoftebælte og skulderstropper er tyndt polstrede, men brede og giver god aflastning, når du fylder lidt tungere ting i rygsækken. Som altid kan du nemt klemme en ekstra bog, solcreme og pakke kiks med i meshlommen på fronten, selv om resten af rygsækken er fyldt til randen. Fin plads til drikkedunke i sidelommerne.

Volumen: 11 liter
Vægt: 900gram
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk