Osprey Talon 33 S21

DKK 1.299,00
På lager
Varenummer:40895
Osprey har givet den legendariske Talon-serie en makeover. Resultatet er en endnu mere strømlinet rygsæk til dit næste trailrun, dagstur eller mountainbike-eventyr.
Talon 33 er udstyret med et toplåg giver både ekstra plads og en god beskyttelse af hovederummet - hvis det skulle regne. Med sine 33 liter kan du let pakke rygsækken til din næste storbyferie eller (til den rutinerede letvægtspakker) til sommerens Camino-vandring. Rygsækken er lavet i 100% genanvendt nylon og Airscape-designet i ryggen giver dig en endnu bedre ventilation end på den hidtidige Talon-serie. Som altid har rygsækkken mange af de uundværlige features, du kender fra Ospreys større rygsække: stow-on-the-go, så du kan sætte din vandrestave fast i siden af rygsækken, mens du går, netlomme på fronten og separat rum til dit drikkesystem. På hoftebæltet har du små lommer til snacks og kompas, og på fronten af rygsækken kan du bruge de to løkker for neden til at spænde liggeunderlag eller anden let oppakning udenpå.
Det slanke design giver dig en rygsæk, der sidder godt på ryggen, hvad end du skal løbe adventurerace, klatre eller bare har brug for plads til de daglige indkøb.
Hoftbæltet og skulderstropperne er tyndt polstrede og brede, så de giver dig en god aflastning, når du fylder lidt tungere ting i rygsækken. Som altid kan du nemt klemme din jakke ind under låget og en ekstra guidebog, solcreme og din UV-buff ned i meshlommen på fronten, selv om resten af rygsækken er fyldt til randen. Fin plads til drikkedunke i sidelommerne.

Volumen: 33 liter

Vægt: 1100 gram
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk