Trekkingrygsække
Farve
1 stk
2 stk
2 stk
6 stk
1 stk
2 stk
1 stk
2 stk
2 stk
1 stk
2 stk
2 stk
2 stk
2 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
3 stk
2 stk
1 stk
1 stk

Osprey vandrerygsæk

Når du skal ud og vandre, både på korte og lange ture, er det vigtigt med en god og rummelig vandrerygsæk i god kvalitet - og den finder du hos Fjeld og Fritid. Vi har samlet et stort udvalg af Osprey vandrerygsække i rigtig høj kvalitet lige her.
Det er vigtigt, at der er fokus på, at rygsækken sidder godt og samtidig yder en god komfort, så den ikke bliver generende på noget tidspunkt under turen. Dette kan du være sikker på at få med en Osprey vandrerygsæk. I disse vandrerygsække er der plads til både jakke, solcreme, drikkedunk, ekstra tøj eller hvad du ellers har brug for at have med på din vandretur. Ydermere kan du også finde en Osprey vandrerygsæk, hvor der er plads til sovepose og liggeunderlag, hvis du skal på en lidt længere vandretur med overnatning.
Har du brug for hjælp til at vælge den helt rette Opsprey vandrerygsæk, er du meget velkommen til at komme forbi butikken, hvor vores personale altid står klar med hjælp og vejledning til at finde den helt rigtig vandrerygsæk til dig.

Mest populær
Osprey Xenith 105
Varenummer: 4334
Før DKK 2.699,00
DKK 2.159,00
Spar DKK 540,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig