Sea to Summit Ultra-Sil 15D Tarp Poncho
Sea to Summit Ultra-Sil 15D Tarp Poncho
Sea to Summit Ultra-Sil 15D Tarp Poncho

Sea to Summit Ultra-Sil 15D Tarp Poncho

DKK 899,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15704
Sea To Summits Ultra-Sil 15D Tarp Poncho er en genial løsning, til den vægt bevidste vandrer. Den kombinere nemlig regntøj og overdækning i et produkt på kun 230 gram.
Ponchoen er lavet i 15D Ultra-Sil nylon, der har en silikoniseret overflade, som for vandet til at prelle af, og en coatet bagside  med et vandsøjletryk på 1200 mm. Hætten er stor, med snørrelukning og en bred skygge. Ryggen er ekstra lang, så man kan have plads til en rygsæk inden under, og man har mulighed for at trække rygstykket sammen, hvis ikke man skal gå med rygsæk.
I hjørnerne og midten er der fætningspunkter til barduner og pløkke.
Kanterne er forsynet med trykknapper så man kan lukke ponchoen når man går med den.

Størrelse: 145x265
Vægt: 230 gram
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Sea To Summit
Køn: Unisex
Kategori:Telte
Regntøj
Aktivitet:Trekking
Cykling
Rejse
Camping
Vægt: 230 g
Fjeld & Fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig