Teva Mens Terra Fi 5 Universal Leather

DKK 1.099,00
På lager
Varenummer:38387
Klassikeren; den ultimative, terrængående vandresandal er i år blevet opgraderet. Terra Fi 5 Universal Leather topper sin forgænger ved at være 20% lettere. Sandalen er skræddersyet til at være en tro følgesvend på alskens eventyr. Med sin kraftige sål, der både har en ekstra kant udenom trædefladen, er man en anelse mere beskyttet mod terrænet. Selv efter mange kilometer er du sikret et højt niveau af komfort og stødabsorbering pga. det bløde PU-skum i mellemsålen og den ekstrastødabsorberende Shoc Pad™ under hælen. Mellemsålen er formstøbt med høj svang til at støtte foden, især når den bliver træt. Fodsengen er belagt med fint ruskind, der effektivt suger fugt bort fra foden. Ydersålen har et kraftigt mønster, der griber heftigt fast i terrænet og består af gummi, der har supergod friktion på glatte overflader. Gummiet afsætter ikke mærker på gulve.
Tevas Universalstropper tillader maksimal justering og tilpasning til høj eller lav vrist, og korrekt placering af foden i forhold til svangstøtten. Lædertroppernes inderside er fastgjort til et tyndt stykke kunststof, der sikrer at stropperne ikke giver sig utilsigtet. Stropper og spænder er polstret med neopren for øget komfort og mindsket risiko for friktionsgener.
Hvis sandalen primært skal bruges under våde forhold, anbefales det at benytte modellen med polyesterstropper, da læder tørrer langsomt og har det hårdt med gentagen fugt og udtørring.
Terra Fi 5 Universal Leather er læderversionen af Tevas mest aggressive vandresandal, og fungerer også glimrende som luksus til en fod, der til hverdag går og står mange timer.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.