Teva Terra Fi Lite Women's
Teva Terra Fi Lite Women's
Teva Terra Fi Lite Women's
Teva Terra Fi Lite Women's

Teva Terra Fi Lite Women's

DKK 899,00


   På lager
Antal
Varenummer: X14206
Let sandal der giver dig høj komfort, når du er ude på tur.
Mange kvinder har efterspurgt en sandal med lav vægt som samtidig var slidstærk og robust. Terra Fi Lite er svaret.
Midterstål i kompressionsformet EVA i hælskålen, der jævnt fordeler kraften fra stødet på hele fodsengen og væk fra hælen. Kraftfordelingen sikrer bedre affjedring ved hvert afsæt med forfoden.
Ydersål i Original, Non-marking Spider Rubber® som sikrer godt fodfæste på vådt og glat underlag.
Sandalen er behandlet med Microban® Zinc, en miljøvenlig zinkteknologi, som mindsker lugt. Den indbyggede anti-mikrobielle produktbeskyttelse sikrer også en fortsat lugtbekæmpelse, der ikke vaskes eller slides væk. En sandal for den aktive kvinde.

Vægt: 414 gram
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Teva
Køn: Dame
Materiale :Kunststof
Kategori:Sandaler
Aktivitet:Trekking
Hverdag
Rejse
Vægt: 205 g
Fjeld & fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig