Teva Verra Women

Teva Verra Women

DKK 699,00


   På lager
Antal
Varenummer: 1006263
De smalle stropper giver sandalen et elegant look, og med velcrojustering for og bag er det let at tilpasse sandalen til din fod. Indersålen i EVA-skum støtter i svangen, og der er lagt ekstra stødabsorbering i hælen.  
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Teva
Køn: Dame
Materiale :Kunststof
Kategori:Sandaler
Aktivitet:Hverdag
Rejse
Vægt: 195 g
Fjeld & fritid anbefaler
Mest populær
Bridgedale Ventum Light Hiker
Bridgedale Ventum Light Hiker Før DKK 160,00
DKK 99,00
Info/køb
Meindl Black Boa
Meindl Black Boa Før DKK 1.799,00
DKK 1.259,00
Info/køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig