Tretorn Strong
Tretorn Strong
Tretorn Strong
Tretorn Strong
Tretorn Strong

Tretorn Strong

DKK 499,00


   På lager
Antal
Varenummer: 4032 7392136701832

Solid vandregummistøvle med snørrebånd. Lidt bedre støtte end normale gummistøvler, kan dog ikke erstatte vandrestøvler helt.


Stof indvendigt øger komfort, skridsikker gummisål,


Bør behandles med Tretorn protector eller anden pleje til naturgummi, så de ikke tørrer ud og sprækker.


37cm høj.


Vis mere
Vis mindre
Fjeld & Fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig