Tierra Mens Kaiparo Hemp Tee

Vejl. pris DKK 349,00
DKK 209,00
SparDKK 140,00
På lager
Varenummer:39845

Simpel og let T-shirt i bløde og komfortable naturmaterialer til sommerens eventyr. Blandingen af økologisk bomuld og hamp giver et let og luftigt materiale, der føles blødt mod huden, og giver også lidt ekstra resistens overfor solens stråler.

Tierra Mens Kaiparo Hemp Tee er en simpel T-shirt i en blanding af 30 % hamp og 70 % økologisk bomuld. De stærke hampfibre er med til at gøre T-shirten en smule mere slidstærk end hvis den var fremstillet udelukkende af  bomuld. Desuden har hamp fra naturens side også en naturlig resistens overfor både bakterier og UV-stråling, hvilket er med til at holde både toppen og dig selv frisk i længere tid, når solen bager mens man trasker henover fortorv og stier på sommerrejsen. Hampen scorer også lidt ekstra point på bæredygtighedskontoen, idet hampplanten vokser hurtigt frem og bruger ganske lidt vand - faktisk det halve af en tilsvarende bomuldsproduktion - og det er med til at reducere miljøbelastningen betydeligt. 

En oplagt tilføjelse til sommergarderoben, der både kan fungere til afslappet hverdagsbrug og til rejsebrug rundt omkring i verden.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.