Ekspeditionsstrømper
Mærke
5 stk
Farve
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Bridgedale Ekspeditionsstrømper

På nogle ekspeditioner kan det være svært at få sokker, der er varme nok! Det har vi hos Fjeld og Fritid afhjulpet ved at samle et attraktivt udvalg af ekspeditionsstrømper fra Bridgedale lige her på siden. Udvalget indeholder nogle af de varmeste sokker, som du kan finde! Gode, varme sokker i en blanding af både uld og kunststof, der kan holde dine fødder varme i de mest krævende omgivelser. Og de vandtætte Stormsocks, der holder dine fødder både varme og tørre, når omgivelserne er våde.
Bridgedale er en populær producent af diverse sokker, og er kendt for at levere sokker i absolut topklasse! Dette er ingen undtagelse, når det kommer til deres ekspeditionsstrømper. Så tag et kig og find dine nye ekspeditionsstrømper her.

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig