Indersokker
Mærke
10 stk
Farve
2 stk
2 stk
2 stk
1 stk
1 stk
4 stk
1 stk

Bridgedale Indersokker

Mange vælger at bruge to par sokker, når de eksempelvis skal ud og vandre eller på skitur. Først et par tynde indersokker, og udenpå et par tykkere sokker. Grunden til at det kan være en god idé med et par tynde indersokker, er for at reducere risikoen for vabler, hvilket der kan være stor risiko for på både vandreture og skiture. Derfor har vi samlet et attraktivt udvalg af gode indersokker fra Bridgedale til dig lige her på siden! Blandt udvalget finder du både indersokker speciallavet til herre og damer, hvilket giver en helt præcis og rigtig god pasform. Du finder også indersokker i forskellige materialer, blandt andet både merinould og coolmax. Så uanset hvilke slags indersokker, som du er på udkig efter, kan du helt sikkert finde et par, der kan opfylde dine behov her på siden!

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeld-fritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeld-fritid.dk