Trekkingstrømper
Mærke
20 stk
Farve
1 stk
1 stk
4 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
3 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Bridgedale vandresokker

Når du skal ud og vandre er det helt essentielt for turen med et par gode vandresokker i høj kvalitet. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af lækre Bridgedale vandresokker, som du kan nyde godt af på din næste vandretur. Et par gode vandresokker er både med til at sikre, at du kan holde fødderne tørre og varme på hele vandreturen, men samtidig hjælper de også med at undgå vabler.
Alle Bridgedale vandresokker er lavet i en blanding af uld og kunststof, som sikrer dig varme, slidstyrke og er samtidig svedtransporterende. Bridgedales eneste fokus er at lave sokker, og de er derfor eksperter i at lave gode vandresokker. Deres sokker er specielt tilpasset til henholdsvis kvinder eller mænd, og de giver derfor den helt optimale og rette støtte om foden frem for et par unisex vandresokker. Med et par Bridgedale vandresokker er du derfor sikret perfekte sokker, som sidder godt i støvlen og giver en rigtig god støtte og komfort for din fod under hele vandreturen.
Køb Bridgedale vandresokker her på siden eller kom forbi og besøg vores butik, hvor vores personale altid står klar med hjælp og vejledning i at vælge de helt rette vandresokker.

Før DKK 150,00
DKK 99,00
Spar DKK 51,00
Info / køb
Før DKK 140,00
DKK 99,00
Spar DKK 41,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig