Trekkingsokker

Bridgedale vandresokker

Når du skal ud og vandre er det helt essentielt for turen med et par gode vandresokker i høj kvalitet. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af lækre Bridgedale vandresokker, som du kan nyde godt af på din næste vandretur. Et par gode vandresokker er både med til at sikre, at du kan holde fødderne tørre og varme på hele vandreturen, men samtidig hjælper de også med at undgå vabler.
Alle Bridgedale vandresokker er lavet i en blanding af uld og kunststof, som sikrer dig varme, slidstyrke og er samtidig svedtransporterende. Bridgedales eneste fokus er at lave sokker, og de er derfor eksperter i at lave gode vandresokker. Deres sokker er specielt tilpasset til henholdsvis kvinder eller mænd, og de giver derfor den helt optimale og rette støtte om foden frem for et par unisex vandresokker. Med et par Bridgedale vandresokker er du derfor sikret perfekte sokker, som sidder godt i støvlen og giver en rigtig god støtte og komfort for din fod under hele vandreturen.
Køb Bridgedale vandresokker her på siden eller kom forbi og besøg vores butik, hvor vores personale altid står klar med hjælp og vejledning i at vælge de helt rette vandresokker.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.