Buff

Buff

Buff er et spansk mærke som producerer smarte halsrør i blandt andet microfiber og uld. En Buff består af eet stykke elastisk hurtigtørrende materiale, der er perfekt til alle former for sport og friluftsaktiviteter.
Buff'en fylder ikke meget i bagagen, men du får en lækker og praktisk tubular halsedisse/balaclava/hårbånd/halstørklæde i microfiber/uld uden sømme, der irriterer.

I Fjeld og Fritid har vi et ganske assorteret sortiment af Buff's.

Varenummer: 557
Før DKK 220,00
DKK 129,00
Spar DKK 91,00
Info / køb
Varenummer: 559
Før DKK 220,00
DKK 110,00
Spar DKK 110,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig