Buff
Mærke
19 stk
Farve
4 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Buff

Her finder du vores udvalg af praktiske produkter fra Buff. Buff er et spansk mærke, der producerer smarte halsrør i blandt andet microfiber og uld. Halsrør fra Buff består af et stykke elastisk, hurtigtørrende materiale. Derudover laver de også fede kasketter. Alle Buffs produkter er perfekte til alle former for sport og friluftsaktiviteter. "Buff" er blevet synonym med halsedisse eller halsrør og " Buff" bliver brugt i flæng om disse, og ikke uden grund, Buff'en er et utroligt alsidigt produkt, og den bør være en fast del af alle outdoor garderobe. Den originale  Buff er særligt praktisk fordi, at den ikke fylder meget i bagagen, men du får alligevel et lækkert, praktiskt og multianvendeligt produkt. Buff’en kan både bruges som halsedisse, balaclava, hårbånd og halstørklæde.
Udover Buff's, altså halsedissen, har vi også mange forskellige kasketter fra Buff, som alle er uundværlige på vandreture eller rejser.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen i butikken i København.

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig