Jetboil Flash Carbon
Jetboil Flash Carbon

Jetboil Flash Carbon

Før DKK 1.099,00
DKK 799,00
Spar DKK 300,00


   På lager
Antal
Varenummer: 3619 893483000717

Effektiv og og brændstoføkonomisk gasbrænder med varmeveksler, der fordobler brændselseffiktiviteten og dirigerer varmen direkte ind i gryden.


Låget har drikketud og er nemt at hælde fra uden at dryppe. Der er isolerende overtræk på gryden, hvilket reducerer brændstofforbruget og er bekvemt at holde på, hvis man spiser af gryden. Brænderenheden har piezotænding så du ikke behøver en lighter eller tændstikker, flammen kan justeres trinløs.


Kogetid 2 minutter for 2 kopper (perfekt til fx kaffe, kakao eller suppe på turen.)


Vægt: 397g


Volumen: 1 liter


Fylder: 10,4 cm x 18,0 cm


Brændetid/kapacitet: ca. 12 liter per 100g gasdåse


Jetboil er den første udgave af den revolutionerende type "Personal Cooking Systems", der tilbyder en hurtig og nem måde at tilberede mad og varme drikke udendørs. Hvadenten du trecker, klatrer, står på ski, sejler, er på jagt, fisker, er på adventure rejse eller involveret i redningsarbejde, er Jetboil en perfekt måde at sikre sig varm og mættende føde og drikke.


Jetboil integrerer brænder og kogegrej og sikrer en hurtig og effektiv opvarmning med et patenteret varme transmissionssystem. Slut med klodsede og pladskrævende gryder og kedler, der vælter, vejer meget og er svære at spise og drikke fra. Dette lette, kompakte system, der let kan udvides, giver dig mulighed for hurtigt at tilpasse dig situationen, hvad enten du er ude på egen hånd eller sammen med fem af dine venner. Tilbered hvad du vil. Når du vil. Hvor du vil.NB! Gasflasken følger ikke med.

Vis mere
Vis mindre

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig