Jetboil Flash Carbon

Før DKK 1.099,00
DKK 879,20
SparDKK 219,80
På lager

Effektiv og og brændstoføkonomisk gasbrænder med varmeveksler, der fordobler brændselseffiktiviteten og dirigerer varmen direkte ind i gryden.


Låget har drikketud og er nemt at hælde fra uden at dryppe. Der er isolerende overtræk på gryden, hvilket reducerer brændstofforbruget og er bekvemt at holde på, hvis man spiser af gryden. Brænderenheden har piezotænding så du ikke behøver en lighter eller tændstikker, flammen kan justeres trinløs.


Kogetid 2 minutter for 2 kopper (perfekt til fx kaffe, kakao eller suppe på turen.)


Vægt: 397g


Volumen: 1 liter


Fylder: 10,4 cm x 18,0 cm


Brændetid/kapacitet: ca. 12 liter per 100g gasdåse


Jetboil er den første udgave af den revolutionerende type "Personal Cooking Systems", der tilbyder en hurtig og nem måde at tilberede mad og varme drikke udendørs. Hvadenten du trecker, klatrer, står på ski, sejler, er på jagt, fisker, er på adventure rejse eller involveret i redningsarbejde, er Jetboil en perfekt måde at sikre sig varm og mættende føde og drikke.


Jetboil integrerer brænder og kogegrej og sikrer en hurtig og effektiv opvarmning med et patenteret varme transmissionssystem. Slut med klodsede og pladskrævende gryder og kedler, der vælter, vejer meget og er svære at spise og drikke fra. Dette lette, kompakte system, der let kan udvides, giver dig mulighed for hurtigt at tilpasse dig situationen, hvad enten du er ude på egen hånd eller sammen med fem af dine venner. Tilbered hvad du vil. Når du vil. Hvor du vil.NB! Gasflasken følger ikke med.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk