Fleece og Trøjer
Farve
5 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Norrøna Fleece og trøjer

Pak dig ind i en lækker fleece eller trøje fra norske Norrøna. Norrønas fleece fås i flere tykkelser alt efter om du skal på ski, hygge derhjemme, eller bare har brug for et tyndt lag under jakken. Fleecen er kendetegnet ved at være let og varme meget. Skulle den blive våd, tørrer den hurtigt igen.

Norrønas langærmede trøjer i polyester og uld er lette og meget svedtransporterende og gør sig godt, når du skal på fjeldet eller en decideret bjergbestigning.  

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig