Dagtursrygsække
Farve
1 stk
2 stk
15 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
3 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
2 stk
1 stk
1 stk
3 stk

Osprey Dagtursrygsække

Osprey har et stort udvalg til dagstursrygsække, så der også er noget til netop dit behov.

Hvis du er på jagt efter en let rygsæk, er Talon/Tempest-serien et stærkt bud, hvor du får god bæreevne med i en let indpakning. Mens Kestrel rygsækken er en god kandidat, for dig der er på jagt efter en rygsæk med stiv ryg og solidt hoftebælte.

Hvis du skal på cykel er den korte Escapist-rygsæk et godt bud, fordi den sidder højt på ryggen.

Mest populær

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig