Klatregrej fra Wild Country

Hos Fjeld og Fritid har vi samlet et stort udvalg af klatregrej i rigtig høj kvalitet fra mærket Wild Country. Wild Country har en lang historie indenfor produktion af klatregrej som startede helt tilbage i 1971 . I årenes løb har de gjort meget ud af at gennemteste deres klatregrej og kun produceret det allerbedste.
Wild Country går meget op i at designet skal være så relevant som muligt for alle, der klatrer og samtidig skal det være af den allerhøjeste kvalitet. De er derudover meget stolte af at kunne præsentere noget af det mest sikre klatreudstyr, som du kan finde på markedet. Fjeld og Fritid har et bredt udvalg fra Wild Country og du kan derfor finde alt lige fra rigtig gode og behagelige hjelme, diverse seler, kalkposer, stærke bremser i aluminium og meget mere.
Hvis du er i tvivl om hvilket klatregrej fra Wild Country, du skal vælge, er du meget velkommen til at komme forbi og besøge butikken. Her står vores personale, med stor ekspertise indenfor klatring, altid klar med hjælp og vejledning i at vælge det helt rette klatreudstyr.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.