Wild Country - Klatregrej
Mærke
17 stk
Farve
1 stk
1 stk
14 stk
1 stk

Klatregrej fra Wild Country

Hos Fjeld og Fritid har vi samlet et stort udvalg af klatregrej i rigtig høj kvalitet fra mærket Wild Country. Wild Country har en lang historie indenfor produktion af klatregrej som startede helt tilbage i 1971 . I årenes løb har de gjort meget ud af at gennemteste deres klatregrej og kun produceret det allerbedste.
Wild Country går meget op i at designet skal være så relevant som muligt for alle, der klatrer og samtidig skal det være af den allerhøjeste kvalitet. De er derudover meget stolte af at kunne præsentere noget af det mest sikre klatreudstyr, som du kan finde på markedet. Fjeld og Fritid har et bredt udvalg fra Wild Country og du kan derfor finde alt lige fra rigtig gode og behagelige hjelme, diverse seler, kalkposer, stærke bremser i aluminium og meget mere.
Hvis du er i tvivl om hvilket klatregrej fra Wild Country, du skal vælge, er du meget velkommen til at komme forbi og besøge butikken. Her står vores personale, med stor ekspertise indenfor klatring, altid klar med hjælp og vejledning i at vælge det helt rette klatreudstyr.

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig