Arcteryx Womens Beta AR Pant

Vejl. pris DKK 3.999,00
DKK 2.999,00
SparDKK 1.000,00
På lager
Varenummer:40189

Slidstærke og alsidige skalbukser i GORE-TEX Pro 2.0. Et par skalbukser i topklasse til ture i barskt vejr hele året - uanset om det er vandring, bjergbestigning eller skiløb, du har kastet din kærlighed på.

Arc'teryx Women's Beta AR Pant er skabt til at håndtere vejrgudernes luner året rundt - samt de tæsk et par bukser får på krævende ture. Bukserne er fremstillet i GORE-TEX Pro 2.0 "Most Rugged", der er den kraftigste GORE-TEX-konstruktion til dato, og ydermaterialet er et slidstærkt 80 denier nylon, der er skabt til at holde til lidt af hvert, samtidig med at det holder buksernes vægt på et fornuftigt niveau. 

Den kraftige konstruktion til trods, vejer bukserne under 500 gram, hvilket gør dem lette nok til at du kan have dem i rygsækken på ture i sommerhalvåret, hvor et par kraftige skalbukser kun giver mening når vejret viser sig fra sin værste side. Samtidig er de fuldt udstyret til krævende vinterture - med snefang i Cordura-nylon, RECCO-brik og Keprotec-forstærkning på underbenene, der beskytter mod skarpe kanter på ski eller steigeisen.

Beta AR Pant er et par alsidige og funktionelle skalbukser med alle de kendetegn, der har gjort Arc'teryx til markedets absolut førende producent af skalbeklædning: Håndværk i topklasse, markedets bedste materialer og en formidabel pasform, der giver maksimal bevægelsesfrihed. 

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.