Fjällräven Mens Lappland Eco-shell Poncho

DKK 2.999,00
På lager
Varenummer:40553

Let og behagelig regnponcho i 2,5-lags Eco-Shell. Regnponchoen er specielt udviklet til jagt, og har ærmer, der gør det let at håndtere udstyr. Lækre detaljer gør denne åndbare regnponcho uundværlig på våde jagt-dage i skoven. 

Fjällräven Mens Lappland Eco-shell Poncho gør det utroligt nemt at beskytte sig mod regn, når vejret ikke skal sætte en stopper for dagens jagt. Men dette er ikke hvilken som helst regnponcho. Den er nemlig utroligt åndbar takket være 2,5-lags Eco-Shell med et yderlag af genbrugspolyester, der er behandlet med fluorcarbonfri imprægnering. Ponchoen giver samtidig fremragende bevægelsesfrihed, da den har ærmer til nem håndtering af gevær eller riffel. 

Den prisvindende poncho er oprindeligt designet til jagt, men den er også velegnet til fugleture, fotografering eller andre aktiviteter, der foregår tæt på dyrene ude i naturen. En beskyttelsesklap på brystet holder kikkert, kamera og andet udstyr tørt. Den kan rulles sammen og pakkes væk i en lomme, når du ikke skal bruge den.

Ponchoens lange snit holder benene tørre, og forsiden kan rulles op og fastgøres med en strop, når du vil gå omkring. En justerbar hætte med en lille skygge og en rummelig kængurulomme, gør det nemt at beskytte både hoved og hænder mod kulde.

Fordelen ved en poncho er, at den er nem at pakke sammen, og så fylder den ikke meget i rygsækken. Men det lille omfang betyder ikke dårligere kvalitet. Forstærkninger i polyester (delvist genvundet) på skuldrene og nederst på ryggen giver ekstra slidstyrke, når du bærer en rygsæk eller sidder på et stenet underlag og venter på, at dyrene kommer i sigte.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.