Fjällräven Womens Bergtagen Thinwool S/S

DKK 699,00
På lager
Varenummer:39630

Det letteste baselayer i Fjällrävens Bergtagen-serie (105 g)! Fremstillet i en blanding af merinould og nylon, der giver formidabel temperaturregulering, fugtabsorbering og svedtransport. Herre-version. Velegnet til bjergekspeditioner, vandring og generelt friluftsliv. 

Fjällräven Womens Bergtagen Thinwool S/S er skabt til de lange ture på fjeldet. Det lækre merionuld er naturligt lugt-resistent og er derfor et oplagt valg flerdags-ekspeditionerne, hvor underbukserne vil holde sig friske i længere tid, selv efter intense dagsaktiviteter. 

Uldens temperaturregulerende egenskaber hjælper kroppen med at køle af, når man arbejder hårdt - og vice versa - med at isolere og holde på varmen, når man holder pause. Merinould er også naturligt fugtabsorberende, hvilket betyder, at uldet kan holde på damp og fugt fra den sved, man opbygger under intens klatring eller hård vandring. Uldet kan holde på fugten indtil, at overskudsvarmen kan blive transporteret væk fra kroppen.

Det er især en fordel, når man har flere lag på - og også årsagen til, at uld ofte bliver foretrukket over syntetiske materialer, fordi de har sværere ved at holde på fugten indtil, at skaljakken f.eks. når at transportere sveden/fugten ud gennem ydermaterialet.

Den lille smule nylon bidrager med ekstra slidstyrke på bekostning af meget lidt vægt. Med en vægt på 105 gram (str. S) fylder og vejer Bergtagen Thinwool S/S stortset intet i rygsækken.

Bergtagen Thinwool S/S  er konstrueret i et 'active fit', der giver god bevægelsesfrihed.

Genialt baselayer til bjergekspeditioner, vandreture og generelt friluftsliv. Eller som en ultra-blød og luksuriøs T-shirt til hverdagsbrug.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.