Royal Robbins Womens Hempline Capri

Vejl. pris DKK 599,00
DKK 359,00
SparDKK 240,00
På lager
Varenummer:39698

Lækker 3/4-buks i en blanding af hamp, genanvendt polyester og en smule elastan. En god kombination af komfort, performance og miljøvenlighed, der er skabt til sommerens aktive eventyr.

Royal Robbins Womens Hempline Capri er en lækker buks, der vil fungerer ligeså godt til dagsvandreturene op og ned af støvede stier mellem Sydeuropas klipper som til fortovsslentreturene rundt omkring i storbyernes sommerhede. 

Buksen har et indbygget bælte i bomuld, der kan justeres efter behov og fæstes med en lille metalspænde, så det holder buksen på plads uden at genere. Buksen har to håndlommer på fronten og en enkelt baglomme med knaplukning.

Buksen er skabt til sommerens eventyr - uanset om der er tale om de aktive eller afslappede af slagsen - da materialeblandingen både byder på komfort og performance. Elastanen bidrager til en behagelig pasform og en god bevægelsesfrihed; den genanvendte polyester giver god svedtransport, mens hampens naturlige lugt-resistente egenskaber er med til at holde kjolen frisk i længere tid. Kombinationen af genanvendt polyester og hamp gør også, at buksen scorer ekstra point på bæredygtighedskontoen.

Hampen er mild mod miljøet, da hampplanten vokser hurtigt, kræver meget lidt vand ift. anden tekstil-dyrkning og sparer derfor en del resurser. Bæredygtighedsaspektet sat til side, bidrager hampen også med ekstra slidstyrke, komfort, lugt-resistens, og så krøller det ikke særlig meget. Der er derfor mange fordele at hente i denne top på bagrund af materialeblandningen alene.

Den behagelige pasform, de funktionelle materialer og praktiske detaljer, gør Hempline Capri til en fin 3/4-buks, der er oplagt til sommerens eventyr - de aktive som de afslappede.

 

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.