The North Face Mens Recycled Mcmurdo

Vejl. pris DKK 3.599,00
DKK 2.699,00
SparDKK 900,00
På lager
Varenummer:40385

McMurdo er en varm klassiker fra The North Face, som nu er lavet i en udgave med genanvendt nylon. Kom godt gennem vinteren eller de arktiske eventyr med denne funktionelle dunjakke.

The North Face Mens Recycled Mcmurdo Jacket holder dig varm og tør gennem vintermånederne. Jakkens ydermateriale består af 100 % genanvendt nylon, der giver en slidstærk overflade. Samtidig har jakken et vind- og vandtæt ydre takket være DryVent-membranen, der gør ophold i sne, regn og blæst til en tør og komfortabel oplevelse. McMurdo egner sig derfor fremragende til det danske vintervejr samt rejserne til endnu koldere egne, hvad enten du skal på slædetur i Lapland eller opleve Grønlands magi. Jakken er nemlig også fyldt med 550 fillpower dun, der holder dig komfortabelt varm. 

For yderligere beskyttelse mod kulde, regn og blæst er vinterjakken udstyret med en justerbar og aftagelig hætte med pelskant. Pelskanten kan tages af alt efter, hvilket look, du ønsker. 

Hvad angår detaljerne får du to store håndlommer og to brystlommer med lynlås, der giver mulighed for praktisk opbevaring af både småting samt hue og vanter. En mindre lomme på armen passer perfekt til liftkort eller andet i den dur, mens en inderlomme beskytter telefonen mod kulde.

McMurdo er en alsidig og praktisk vinterjakke med et klassisk og tidløst look, der passer sæson efter sæson.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.