The North Face Mens Summit Futurelight Jacket

DKK 3.599,00
På lager
Varenummer:40382

Alsidig 3-lags-skaljakke med The North Faces revolutionerende FUTURELIGHT-membran, der ånder exceptionelt godt. Maksimal vejrbeskyttelse og komfort til vandre-, klatre eller skiture i krævende vejr.

The North Face Men's Summit Futurelight Jacket er skabt til at holde dig komfortabel og beskyttet i praktisk talt al slags vejr, året rundt. En let og fleksibel trelags-konstruktion med den imponerende effektive FUTURELIGHT-membran giver pålidelig vandtæthed og markedets bedste åndbarhed, så du ikke behøver tage jakken af og på for at regulere temperaturen, hvis intensiteten stiger, temperaturen falder eller vinden tager lidt ekstra fat. 

Ydermaterialet er i et slidstærkt 70 denier nylon med stretch, hvilket giver en flot kombination af høj slidstyrke, god bevægelsesfrihed og lav vægt. Jakken er udstyret med alle de nødvendige detaljer til lange, krævende dage bjergene - bl.a. en fuldt justerbar, hjelmkompatibel hætte, indvendig droplomme til at holde handsker tørre eller vand fri for frost og 2-vejs frontlynlås, så jakken kan tages ud over klatreselen mens du sikrer makkeren. 

Summit Futurelight Jacket er en alsidig og funktionel skaljakke, der vil være oplagt til både forårets og efteråret vandreture, alpinklatring og bjergbestigning året rundt, samt vinterens skiture. Designet er simpelt og funktionelt, og pasform og materialer er udviklet til at give dig optimal komfort og beskyttelse under alle forhold. 

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.