Accessories

Hos Fjeld og Fritid finder du et stort udvalg af accessories i høj kvalitet.
Her på siden finder du blandt andet både strømper, sokker, huer, hatte, kasketter, pandebånd, halsedisser, handsker, luffer, solbriller og andet beklædningstilbehør.
Alt vores tilbehør er fra anerkendte outdoormærker, som sikrer dig produkter i rigtig høj kvalitet og i holdbare materialer, så du kan være sikker på at få glæde af tilbehøret i mange år.
Vores udvalg af tilbehør spænder bredt, så der er stor mulighed for at finde noget, der passer til lige netop din smag. Når du køber tilbehør hos Fjeld og Fritid kan du også være sikker på, at både komforten og designet er i top, så produktet er behageligt at have på også i længere tid ad gangen.
Er du skientusiast eller holder af andre aktiviteter i koldt klima, vil du med glæde kunne tage et kig her på siden, hvor du finder et stort udvalg af superlækre huer og handsker i topkvalitet, som sørger for at du kan holde varmen. Har du brug for hjælp til at vælge de helt rette accessories, er du også meget velkommen til at komme forbi og besøge os i butikken, hvor vores personale altid står klar med hjælp og vejledning.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.