Rygsække
Mærke
3 stk
4 stk
Farve
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Børnerygsække

Står du og mangler børnerygsække til dine børn, så er du kommet til det helt rette sted! Hos Fjeld og Fritid har vi et stort udvalg af gode rygsække til børn i høj kvalitet! Hos os har du alletiders mulighed for at sende dine børn på tur eller i skole med lækre rygsække, fra de er helt små! Vores udvalg af børnerygsække spænder bredt, og du kan finde en rygsæk til alle aldre og størrelser. Det er vigtigt med en god rygsæk til dig barn, der sidder ordentligt, så barnets ryg ikke bliver udsat for unødvendig belastning. Om dit barn skal starte i skole, eller er på vej ud sin første vandretur, så kan rygsækken være altafgørende om turen bliver god! Du kan udforske vores udvalg af børnerygsække her - de er alle gode og giver den helt korrekte støtte.

Mest populær
Varenummer: X14046
Før DKK 549,00
DKK 439,00
Spar DKK 110,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig