Skjorter og toppe
Mærke
1 stk
1 stk
3 stk
2 stk

Skjorter og toppe til damer

På både vandreture og rejser er det vigtigt at have tøj på, der både er praktiske, luftige og som tørre hurtigt.  Alle skjorter og toppe til damer er lavet i lækre materialer, der sikrer komfort, åndbarhed og bevægelighed. Derudover fås de både med korte og lange ærmer, og med eller uden knapper. Bare fordi tøjet er praktisk, behøver man ikke gå på kompromis med æstetikken og derfor er der forskellige modeller at vælge mellem, derudover findes der forskellige farver og der er alt fra de afdæmpede og naturlige, til de mere prangende. Der er noget til enhver smag og enhver begivenhed. Uanset om turen går til Sverige på vandretur, eller til Kenya på safari, vil du kunne finde en dameskjorte eller top til formålet hos os. Se vores udvalg herunder, og find din nye yndlingsskjorte eller top.

ACLIMA HOTWOOL JACKET WOMEN - TILBUD
Før DKK 1.099,00
DKK 799,00
Spar DKK 300,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig