Fjällräven Womens Barents Parka

Vejl. pris DKK 4.199,00
DKK 2.939,00
SparDKK 1.260,00
På lager
Varenummer:31072
Lang, slidstærk vinterparka til vekslende vejr, hvor tøvejr skifter med slud og sne. Robust Supreme Microloft-fyld giver skøn varme, men Barents Parka har mindre isolering end vores varmeste vinterjakker for også at fungere, når temperaturen ligger omkring nul grader. Ydermaterialet er G-1000 Original med forstærkninger i G-1000 Heavy Duty og en Hydratic-membran, som holder vand ude.
Den regulære hætte har en aftagelig kant i imiteret pels, som giver ekstra beskyttelse mod snefog. Mange lommer giver praktisk opbevaring som de to lodrette på brystet til kort, telefon eller buskort, og læglommerne forneden giver plads til både vanter og forfrosne hænder. Der er desuden en skjult napoleon-lomme og to indvendige lommer.
Snorejustering forneden og lang tovejs-lynlås med beskyttelsesklap og trykknapper. Ærmeafslutningen justeres med velcro.
Klassisk snit og robust materiale gør, at Barents Parka fungerer både til hverdag og til aktivitet – uden at man behøver at bekymre sig om faktorer som fx styrtregn og snefald.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk