Hvad enten du søger inspiration til dit næste eventyr, vejledning i at vedligeholde dit udstyr eller gode råd om grej og friluftsliv, så findes det her. Vi arbejder hele tiden på at udbygge vores samling af guides og artikler. I mellemtiden, og til alle tider, er du velkommen til at modtage råd og vejledning hos vores medarbejdere i butikkerne.


Lejrliv

Der er et væld af muligheder for at sove ude i det fri. Her giver vi dig et overblik, så du kan finde det udstyr som passer til lige præcis din overnatningstur. Herudover kan du finde pakkelister og tips til blandt andet opsætning af hængekøjer.

 

Vandring

Tag tasken på ryggen og tag ud på tur! Vi har guides og pakkelister til alt fra mikroeventyret i Danmark til bjergbestigning i Himalaya. Artiklerne henunder kan inspirere og guide dig igennem valg af udstyr, så du selv kan skræddersy din tur.

 

Outdoor basics

Har du altid haft drømmen om at komme ud i naturen, men har aldrig haft modet på det? Vi har her sammenfattet en masse tips og tricks om at komme i gang med outdoor-livet. Det er lettere end du regner med. Her giver vi dig et overblik over, hvad der er essentielt for en god tur i det fri.

 

Link til fjeldski

Fjeldski

Fjeldski er vinterens svar på vandreture. For sne behøver absolut ikke sætte en stopper for at tage på overnatningsture under åben himmel. Her giver vi dig tips til, hvordan det kan være hyggeligt at campere om vinteren samt en oversigt over pakkelister, der passer til forskellige længder ture.

 

Link til rejse

Rejse

Storby, regnskov, backpacking, ørkenvandring, bjergbestigning etc. Der er et væld af muligheder for at komme ud på eventyr! Vi har udstyret og giver dig her nogle guidelines til, hvad du skal have med i bagagen – og hvad du skal pakke i – alt efter rejsemål og turens længde.

 

Link til påklædning

Påklædning

Du har købt billetten og nu venter eventyret. Men hvilken påklædning egner sig bedst til fjeldet, kanoturen eller til Caminoen? Læs vores guider om at vælge den rette påklædning til dine forskellige ture, her.

 

Plejeguides

Forlæng levetiden af alt dit outdoor grej med den rigtige pleje. Hvis du er i tvivl om hordan dit udstyr skal vaskes og vedligeholdes kan du finde vores mange guides, og der er sikkert en du kan bruge.