Skjorter
Mærke
1 stk
6 stk
3 stk
Farve
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Herreskjorter

Vi har sammensat et spændende udvalg af jagtskjorter og outdoor skjorter til mænd, som befinder sig bedst i naturen. Uanset om du leder efter en ny jagtskjorte eller en god skjorte til outdoorlivet, så kan du med sikkerhed finde nogle modeller i vores sortiment, som kan fange interessen. Hvis der er en jagtskjorte eller outdoorskjorte du savner i vores udvalg, er du mere end velkommen til at kontakte os. I mange tilfælde kan vi få en given skjorte hjem til dig, eller måske har vi et spændende alternativ, som kan leve op til dine krav. Uanset hvad, vil vi altid gerne høre fra dig.

Varenummer: 4000
Før DKK 899,00
DKK 649,00
Spar DKK 250,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig