Mærke
9 stk
1 stk
5 stk
Farve
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
6 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Klatresele

Elsker du at klatre og er du ofte ud på store eller små klatreeventyr, så er det et must med en god klatresele, så der er styr på din sikkerhed.
Hos Fjeld og Fritid har vi samlet et bredt udvalg af klatreseler i rigtig god kvalitet, som du trygt kan anvende, når du skal ud og klatre. Klatreselens vigtigste funktion er naturligvis at bremse dig i at falde, så du ikke falder ned og kommer til skade. Men udover det er det også vigtigt, at selen sidder ordentligt og er behagelig for dig at have på, når du klatrer.
Hos Fjeld og Fritid har vi et stort udvalg af seler, der er komfortable uden at gå på kompromis med kvaliteten og sikkerheden. Selerne kommer med forskellige polstringer. Skal du klatre i længere tid, kan du med fordel vælge en sele med meget polstring for at gøre det så behageligt som muligt.
Hos Fjeld og Fritid kan du både finde klatreseler til industrielt brug, klatreseler med mange justeringsmuligheder, som for eksempel passer godt til institutioner, hvor der er skal mange brugere i den eller klatreseler, der er udviklet til sportsklatring. Fælles for dem alle er, at de er i høj kvalitet, så både sikkerheden og komforten er helt i top.

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig