Klatresele

Elsker du at klatre og er du ofte ud på store eller små klatreeventyr, så er det et must med en god klatresele, så der er styr på din sikkerhed.
Hos Fjeld og Fritid har vi samlet et bredt udvalg af klatreseler i rigtig god kvalitet, som du trygt kan anvende, når du skal ud og klatre. Klatreselens vigtigste funktion er naturligvis at bremse dig i at falde, så du ikke falder ned og kommer til skade. Men udover det er det også vigtigt, at selen sidder ordentligt og er behagelig for dig at have på, når du klatrer.
Hos Fjeld og Fritid har vi et stort udvalg af seler, der er komfortable uden at gå på kompromis med kvaliteten og sikkerheden. Selerne kommer med forskellige polstringer. Skal du klatre i længere tid, kan du med fordel vælge en sele med meget polstring for at gøre det så behageligt som muligt.
Hos Fjeld og Fritid kan du både finde klatreseler til industrielt brug, klatreseler med mange justeringsmuligheder, som for eksempel passer godt til institutioner, hvor der er skal mange brugere i den eller klatreseler, der er udviklet til sportsklatring. Fælles for dem alle er, at de er i høj kvalitet, så både sikkerheden og komforten er helt i top.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.