Lommekniv og multitool

Når du færdes i outdoorlivet er det nærmest umuligt, at klare sig uden en god lommekniv eller et praktisk multitool. Eller måske endda begge. Hos Fjeld og Fritid har vi et stort udvalg af gode lommeknive og multitools, som du kan finde lige her. Køber du en lommekniv hos os, er du sikret en superanvendelig kniv i høj kvalitet. Vores lommeknive har mange funktion, nogle helt om til 15. Så udover altid at have en kniv i lommen, har du blandt andet også en dåseåbner, proptrækker og oplukker med dig. Med et multitool får du et superfunktionelt lille stykke værktøj, som har mange funktioner. Du får spidstangen, som altid er god, at have ved hånden. Men dertil får du også en sav, en eller flere file, en saks og flere andre ting. Du har derfor altid en masse forskellige værktøj med dig, så du er klar til selv de situationer, som kommer uventet af det som outdoorlivet kan byde på.
Er du i tvivl om hvilken lommekniv eller hvilket multitool du skal vælge, er du meget velkommen til, at komme forbi og besøge os i butikken. Her står vi klar med hjælp og rådgivning.

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig