Lygter & Pandelamper
Mærke
7 stk
Farve
3 stk
6 stk
2 stk
3 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk

Lygter & Pandelamper

På tur langt fra asfaltvej er der sjældent andet lys om natten, end det man selv tager med. I Fjeld&Fritid har vi et bredt udvalg af pandelamper, lanterner og lommelygter beregnet særligt til friluftsbrug.

Pandelamper har længe været en favorit hos friluftsfolket. De fylder og vejer meget lidt, lyser kraftigt og har en lang batteritid. Og med hænderne fri bliver det væsentligt lettere at slå teltet op i mørke eller finde noget dybt i rygsækken.

Lanterner er en praktisk ‘luksusbelysning’ at have med på tur. Til at hænge fra loftet i teltet, når romanen skal tygges igennem, eller til at give lys omkring brænderen og aftensmåltidet.

Lommelygter kan give et mere fokuseret og kraftigt lys, og kan være en god mulighed, hvis vægt ikke betyder så meget.

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig