Mere

Mere om Fjeld & Fritid

Her har vi samlet alt det, du ikke finder på de andre sider; herunder information om åbningstider og handelsbetingelser samt pakkeguides og -lister til forskellige trekkingdestinationer.
Det er også her, du finder information om vores foredrag, som typisk afholdes forår og efterår i butikken på Frederiksborggade 28.

Åbningstider

Her  finder du  vores åbningstider.
Vær opmærksom på ændrede åbningstider i forbindelse med jul og øvrige helligdage.

Guides

Her  finder du guides til valg af udstyr m.m. samt pakkelister og vejledninger til foreskellige typer eventyr.

Foredrag

Fjeld & Fritid afholder jævnligt foredrag, hvor spændende foredragsholdere og erfarne folk fra egne rækker deler ud af sin viden om forskellige eventyr i naturen. Læs mere om, hvilke foredrag du kan deltage i Her

Gavekort

Her kan du købe gavekort til brug på hjemmesiden.


Handelsbetingelser

Her kan du finde information om diverse handelsbetingelser og levering.

Om Fjeld & Fritid

Opdag mere om Fjeld & Fritid  her.

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig