Skalbukser
Mærke
2 stk
1 stk
4 stk
6 stk
Farve
1 stk
8 stk
1 stk
5 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Skalbukser

Skalbukserne (eller hardshells) er åndbare, vandtætte bukser med 2 til 3 lag. Bukserne er skabt til aktiv brug i regnvejr. De fås i forskellige slidstyrker, pris- og vægtklasser. Skalbukserne er både lidt mere åndbare og noget mere slidstærke end regnbukserne, og kan bedre holde til hårdt brug, hvis du f.eks går med oppakning eller klatresele.
Når man skal vælge størrelse, skal man vælge en størrelse, der er lang nok til ikke at krybe op ad benene, når man bukker benene, og samtidig sidder forholdsvist tæt. Det skal man for at udnytte åndbarheden bedst muligt. Husk at både regn- og skalbukser skal vaskes og genimprægneres jævnligt for at vedligeholde åndbarheden og forlænge levetiden.

Varenummer: ME001335
Før DKK 3.799,00
DKK 2.659,00
Spar DKK 1.140,00
Info / køb
Før DKK 3.799,00
DKK 2.659,00
Spar DKK 1.140,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig