Skuldertasker
Mærke
8 stk
Farve
1 stk
4 stk
1 stk
2 stk
2 stk
3 stk
3 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
3 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk

Skuldertasker

På denne side finder du alle vores skuldertasker. Vores brede udvalg indeholder alt fra store og små tasker, til vandtætte tasker, til tasker med mange lommer. Alle vores skuldertasker er fra mærker, der er kendt for høj kvalitet. Taskerne kan desuden bruges til mange, forskellige formål. Til hverdag kan en stor skuldertaske med fordel bruges til, at have sin computer og madpakke i. De små skuldertasker er perfekte til personlige ejendele såsom mobiltelefon, pung og nøgler. Er man vild med outdoor aktiviteter, kan det være ideelt både at have en stor og en lille skuldertaske, så man kan organisere sin oppakning på bedste vis. Se alle vores skuldertasker herunder, og lad dig inspirere!

Fjällräven Foldsack No. 3
Varenummer: FR24225
Før DKK 699,00
DKK 559,00
Spar DKK 140,00
Info / køb
Fjällräven Totepack No. 4 Wide
Før DKK 1.199,00
DKK 959,00
Spar DKK 240,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig