Trangia 25-3 Ultra Lite Stormkøkken

DKK 639,00
På lager
Varenummer:20777
25-3 Ultra Light er et sæt med gryder og pande med non-stick Teflon belægning. Dette gør, at der ikke er behov for særlig meget fedt til stegning, og opvasken er nem, da intet klæber sig til panden/gryderne. Man skal dog være forsigtig med valg af redskaber, da det er nemmere at ridse end aluminium. Derfor bør man ikke bruge metal bestik ved madlavningen.

Sættet indeholder to gryder (1,75 og 1,5 liter), en stegepande på 22 cm, en spritbrænder, to vindskærme (over og under del), tang og en rem.

Sættet er lavet i Ultra Light Aluminium som spreder varmen jævnt og hurtigt på gryderne/panden. Det betyder f.eks. at mad ikke brænder sig fast på midten af panden. Ultra Light aluminium er 50 % stærkere end almindeligt aluminium, så man bruger mindre af materialet til et sæt, som i sidste ende holder vægten nede.25-serien er et større stormkøkken, der i højere grad er beregnet til grupper på 2 - 4 personer. Der er mulighed for at indbygge enten et multifuel-brænder eller et gasblus i alle sættene i serien.

Dimensioner: 22 x 10,5 cm

Vægt: 900 gram

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.