Mærke
3 stk
Farve
1 stk
1 stk
1 stk
5 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Vandrestave

Vi har et stort udvalg af vandrestave i mange prisklasser. Et sæt vandrestave er fantastiske til at aflaste knæ og ryg, og de giver god stabilitet, hvis du skal vade over vandløb.

Det er især, når du skal gå i ujævnt terræn, at du kan drage fordel af vandrestave. Med to ekstra støttepunkter ikke alene aflaster du, men du kan også sætte både tempo og forbrænding op.

Vi sælger vandrestavene parvis, fordi vi også anbefaler dig at gå med et sæt. To vandrestave giver dig en jævn fordeling af belastningen og bliver hurtigt en naturlig del af din gårytme.

Skal du gå i kuperet terræn, anbefaler vi stave, der kan justeres i længden, så de kan forkortes, når det går op, og forlænges, når du går nedad.

Teleskopstavene er meget stærke, men fylder og vejer mere, mens de foldbare stave kan pakkes sammen til ganske lidt i tasken.

Læs artiklen "Derfor skal du bruge vandrestave"  her

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig