Mærke
1 stk
1 stk
10 stk
2 stk
1 stk
1 stk
Farve
3 stk
1 stk
2 stk
1 stk
2 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
4 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Vandtæt Opbevaring

Det som oftest gør, at turen ikke bliver god, er når udstyret bliver vådt. Hvis du fryser, kan du ikke yde og nyde optimalt.

En god sikkerhed, er at pakke vandtæt. I denne varegruppe er der en del muligheder for at finde det produkt, som kan beskytte dit udstyr mod regn, sne og andre våde elementer. Uanset om det er til soveposen, mobiltelefonen eller vandrekortet.

Lowe Alpine Airstream Lite Comp (dry)Sac - S
Før DKK 200,00
DKK 139,00
Spar DKK 61,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig