Hoka One One Mens Speedgoat 4 GTX

DKK 1.499,00
På lager
Varenummer:41302

Måske markedets bedste trailløbesko. Speedgoat 4 GTX lader dig udforske både svært og teknisk terræn i regn og slud. Den vandtætte GORE-TEX membran holder fødderne tørre, mens den robuste Vibram-sål står fast på udfordrende overflader. 

Hoka One One Mens Speedgoat 4 GTX er en virkelig let og lækker trailsko med glimrende støddæmpning og en responsiv mellemmål med EVA-skum. Det giver dig en ideel løbeoplevelse, når du tilbagelægger mange kilometer off road i skoven eller når du løber i kuperet eller bjergrigt terræn. 

Med Speedgoat 4 GTX får du en sko, der sørger for at give dig den stabilitet, du har brug for, når du bevæger dig gennem terrænet. Skoen er udstyret med zonal rubber på ydersålen, som giver dig præcis den nødvendige støtte. Det betyder, at du ufortrødent kan fortsætte, selv når terrænet bliver teknisk og du har en lang tur foran dig. 

Midtersålen består af EVA-skum, der sammen med 3D-printede overlays giver øget understøttelse af foden for en formidabel løbeoplevelse og en behagelig landing. Den bredere forfod giver samtidig mere stabilitet på løbeturen og imødekommer mange forskellige fodtyper. 

Vibram Megagrip ydermål sørger for sikkert greb uanset vejrforholdene, mens GORE-TEX membranen og den vandtætte, men åndbare yderside i mesh sikrer ultimativ komfort og tørre fødder. En fordel, når du løber eller vandrer i al slags vejr. 

En fremragede og prisvindende trailløbesko til både trailløb, ultraløb og mængdetræning, men er også elsket af mange til brug på vandrestierne. 

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.