Mystery Ranch Womens Glacier

DKK 3.499,00
På lager
Varenummer:39839

Robust vandrerygsæk i høj kvalitet med et stærkt og velsiddende bæresystem, der er oplagt til de længere vandreture med teltet i rygsækken. Byder på mange fede detaljer, heraf bl.a. en aftagelig dagstursrygsæk.

Mystery Ranch Womens Glacier er en ganske funktionel vandrerygsæk, der med sit stærke bæresystem og hårdføre materialer er skabt til de længere ture i vildmarken, hvor man måske gerne vil på eventyr uden for stien, gennem krat og buskads. Glacier er nemlig fremstillet i 500-denier Lite Plus CORDURA®, der er et langtidsholdbart og slidstærkt nylon-materiale, som gør rygsækken praktisk talt uopslidelig.

Det samme gælder den interne ramme, der består af hele 4 vertikale komposit-afstivere kombineret med XPE-skum mellem afstiverne, hvilket giver en solid kombination af lang holdbarhed, god vægtfordeling og fleksibilitet ift. hoftebevægelser og gangmønster.

På ydersiden byder rygsækken på flere muligheder i forhold til opbevaring af grej, heraf daisy chains, loops, sidelommer og to store frontlommer. I bunden findes lynlåsadgang til soveposerummet, mens der i siderne af rygsækken er lynlåse, der giver adgang til hovedrummet. Toppen af rygsækken kan afmonteres og bruges som en  dagstursrygsæk med flere rum til opbevaring af grej, og som er ovenikøbet kompatibel med et vandsystem.

En velsiddende, støttende og detaljerig rygsæk der vil kunne fungere til stort set alle slags vandreture mange år frem.Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.