Mærke
9 stk
3 stk
21 stk
2 stk

Trekkingrygsække

Beregnet til turbrug.
Rygsække til dig, der skal være længere tid på farten, og hvor du har brug for et godt bæresystem. Vi har både de mellemstore, lette rygsække, til når du skal på en kortere tur eller bare fra hytte til hytte, og så har vi helt op til 85 liter til dig, der for alvor skal ud og prøve kræfter med dig selv og naturen.  
Overvej altid, hvor meget, du skal have med på din tur, før du vælger rygsæk. Telt og sovepose behøver ikke fylde meget, men hvis du også skal have mad, kogegrej og brændstof med til længere tid, får du behov for en større rygsæk.

Trekkingrygsækkene er fra ca. 50 liter og opefter.

Finder du ikke det, du søger her på siden, er du altid velkommen til at komme ind i butikken på Frederiksborggade for vejledning, eller kontakte os på mail.

Mest populær
Varenummer: LA FBP59
Før DKK 2.299,00
DKK 1.609,00
Spar DKK 690,00
Info / køb
Varenummer: LA FBP60
Før DKK 2.099,00
DKK 1.469,00
Spar DKK 630,00
Info / køb
Varenummer: LA FMP29
Før DKK 1.499,00
DKK 899,00
Spar DKK 600,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig