Nordisk Utgard 13.2 Technical Cotton

DKK 9.599,00
På lager
Varenummer:39069001

Stort og rummeligt telt i en klassisk bomuld-/polyesterblanding. Suveræn komfort og masser af lejrluksus for en gruppe på 4-6 personer.

Nordisk Utgaard 13.6 Technical Cotton er et stort, luksuriøst telt i en funktionel blanding af bomuld og polyester, der giver et suverænt indeklima, samt god beskyttelse mod vind og vejr. I vådt vejr vil bomuldsfibrene absorbere vand og udvide sig, hvilket vil gøre materialet så tæt, at vandet vil løbe ned ad siderne i stedet for at trænge igennem. Den store udgang i midten giver god beskyttelse mod vind og vejr, og de store vinduer med myggenet giver lys og ventilation. Der er god plads til 6 personer i den rummelige kabine, der også vil være et decideret palads til en lille familie. Perfekt som komfortabelt shelter til en lille gruppe, som fællesareal i en teltlejr eller som robust, rummeligt og komfortabelt campingtelt.

OBS: Gulv og sovekabiner medfølger ikke, men kan købes som tilbehør.

OBS: Husk på, at vandsøjletryk alene ikke giver et retvisende billede af, hvor vandtæt et telt er. Der kan være stor forskel på de forskellige vandtætte lags levetid, og der skal ikke nødvendigvis særlig højt vandsøjletryk til at gøre et godt konstrueret telt fuldstændig vandtæt. Du kan læse mere om telte, vandsøjletryk og vandtæthed på bloggen: https://www.friluftsland.dk/blog/te...

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.