Patagonia Womens R1 Full-Zip Hoody

Vejl. pris DKK 1.299,00
DKK 649,00
SparDKK 650,00
På lager
Varenummer:39787

Teknisk, let og åndbar fleece-trøje med fugtabsorberende og lugt-resistente egenskaber, takket være Polartec Power Grid fleece-materiale og "HeiQ Fresh"-teknologi. Et let, varmt og åndbart mellemlag, der er oplagt til friluftsture i alle afskygninger.

Patagonia Womens R1 Full-Zip Hoody er en teknisk fleece-trøje med hætte og fuld lynlås, der giver lidt ekstra varme til hovedet og gør trøjen en smule mere alsidig. Oven i dét - har trøjen alle de egenskaber, man kan ønske sig i en fleece: varme, åndbarhed, samt fugtabsorberende og lugt-resistens, takket være kombinationen af Power Grid og HeiQ Fresh. 

Det stærke Power Grid fleece-materiale har opkradset inderside, der absorberer den fugt og damp der dannes under højintense aktiviteter, og transporterer overskudsvarmen effektivt ud. Materialets firkantede "grid"-paneler faciliteter ventileringen og er også med til at sænke vægten på fleece-trøjen, da der slet og ret er brugt mindre materiale til at skabe den samme isolering.

"HeiQ Fresh"-teknologien modvirker lugtgener, der ellers kan være forbundet med længerevarende brug af kunststoffer som polyester og elastan, f.eks. som på vandre- og klatreture. HeiQ Fresh er fremstillet uden brug af skadelige kemikalier, er harmløs mod huden og er iøvrigt Bluesign- og OEKO-Tex-certificeret. 

Kort sagt - en stærk allaround'er, der vil kunne passe ind i de fleste friluftsgarderober - og som ovenikøbet er produceret under ordentlige forhold.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.