Fleece og uldtrøjer
Mærke
7 stk
4 stk
10 stk
1 stk
4 stk
1 stk

Damefleece og -uldtrøjer

Fleece og uldtrøjer giver bæreren et isolerende åndbart lag enten som yderlag eller under en vandtæt jakke. Uld er med til at regulere din kropstemperatur, så den køler og varmer efter dit behov. Fleece fås i flere tykkelser fra de varme og vamsede, som egner sig godt til meget kolde egne eller som ekstralag, når du holder pauser på tur, til de helt tynde, som egner sig godt til et højt aktivitetsniveau. Fleece vejer lidt og tørrer hurtigt. Begge dele er med til at holde dig varm, når du er ude i kulden eller bare skal hygge derhjemme. Damemodellernes taljerede snit følger kroppen og giver bedst mulig isolation.

Før DKK 899,00
DKK 599,00
Spar DKK 300,00
Info / køb
Varenummer: X14338
Før DKK 399,00
DKK 279,00
Spar DKK 120,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig