Royal Robbins Womens Flynn V-neck Tank

Vejl. pris DKK 449,00
DKK 314,00
SparDKK 135,00
På lager
Varenummer:39694

Let og miljøvenlig sommer-top fremstillet i bløde og lugt-resistente naturmaterialer.

Royal Robbins Womens Flynn V-neck Tank er fremstillet i en blanding af hamp og økologisk bomuld, der tilsammen giver en super blød, slidstærk og lugt-resistent sommer-top.

Den økologiske bomuld giver den velkendte bløde og behagelige fornemmelse, mens hampens naturlige lugt-resistente egenskaber er med til at holde toppen frisk i længere tid. Hamp er et naturmateriale der - takket være nye globale lovgivninger indenfor tekstil-produktion - endelig er ved at vinde frem. Hamp er mild mod miljøet, da hampplanten vokser hurtigt, kræver meget lidt vand ift. anden tekstil-dyrkning og sparer derfor en del resurser. Bæredygtighedsaspektet sat til side, bidrager hampen også med ekstra slidstyrke, komfort, lugt-resistens, og så krøller det ikke særlig meget. Der er derfor mange fordele at hente i denne top på bagrund af materialeblandningen alene.

Selve toppen er simpel med en dyb V-udskæring, brede og BH-venlige skulderstropper og et kreativt printmønster øverst på skuldrene og bagsiden. Et oplagt valg til sommerens rejser og det afslappede hverdagsliv i solens bagende varme.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.