Mærke
2 stk
Farve
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk

Briller

Pas på øjnene, når du er ude.  Derfor skal du huske et par gode briller, når du skal på tur. Ikke kun om sommeren, men især om vinteren kan højfjeldssolen, der skinner igen fra sneen, være hård mod øjnene.
Vælg et par, der passer til dit behov. De polariserede glas giver en god beskyttelse mod reflekteret lys, men nedsætter samtidig din evne til at se konturer i snelandskabet. Så alt efter hvor du skal hen, og hvor hurtigt det går på enten slalom eller langrendsski, er det værd at tænke over.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kigge forbi butikkerne eller kontakte os på telefon eller mail.

Før DKK 750,00
DKK 519,00
Spar DKK 231,00
Info / køb
Før DKK 650,00
DKK 449,00
Spar DKK 201,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig