Diverse

Diverse fra Arc'teryx  

Hos Fjeld og Fritid har vi et stort udvalg af diverse tilbehør i høj kvalitet fra det canadiske mærke Arc’teryx. Her finder du blandt andet gode, vandtætte rygsække, varme huer og meget andet. Med Canadas vildmarker og bjerge lige uden for døren har Arc’teryx de allerbedste vilkår og muligheder for at gennemteste deres produkter. Du er derfor sikret produkter i rigtig høj kvalitet, der med garanti kan holde til diverse outdoor aktiviteter og som du kan have glæde af i mange år.
Arc’teryx har med deres nytænkende teknikker og idéer længe været førende inden for produktudvikling af outdoorudstyr i den allerbedste kvalitet og i gode, holdbare materialer.
Vi tør godt love, at du ikke vil fortryde købet af Arc’teryx tilbehør, da du er sikret udstyr, der kan holde til det hårde outdoorliv. Samtidig får du en utrolig god komfort, der gør det ultra behageligt at have på og benytte, også i længere tid ad gangen. Har du brug for mere vejledning er du meget velkommen til at komme forbi vores butik, hvor vores personale altid står klar med hjælp og vejledning.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.