Diverse
Farve
5 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Diverse fra Arc'teryx  

Hos Fjeld og Fritid har vi et stort udvalg af diverse tilbehør i høj kvalitet fra det canadiske mærke Arc’teryx. Her finder du blandt andet gode, vandtætte rygsække, varme huer og meget andet. Med Canadas vildmarker og bjerge lige uden for døren har Arc’teryx de allerbedste vilkår og muligheder for at gennemteste deres produkter. Du er derfor sikret produkter i rigtig høj kvalitet, der med garanti kan holde til diverse outdoor aktiviteter og som du kan have glæde af i mange år.
Arc’teryx har med deres nytænkende teknikker og idéer længe været førende inden for produktudvikling af outdoorudstyr i den allerbedste kvalitet og i gode, holdbare materialer.
Vi tør godt love, at du ikke vil fortryde købet af Arc’teryx tilbehør, da du er sikret udstyr, der kan holde til det hårde outdoorliv. Samtidig får du en utrolig god komfort, der gør det ultra behageligt at have på og benytte, også i længere tid ad gangen. Har du brug for mere vejledning er du meget velkommen til at komme forbi vores butik, hvor vores personale altid står klar med hjælp og vejledning.

Varenummer: AT15621
Før DKK 489,00
DKK 389,00
Spar DKK 100,00
Info / køb
Arc'teryx Aperture Chalk Bag
Varenummer: X14752
Før DKK 249,00
DKK 179,00
Spar DKK 70,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig