Mærke
10 stk
1 stk
Farve
2 stk
1 stk
5 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
3 stk
1 stk
1 stk
1 stk
3 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Drikkedunk og drikkeflasker

Når du skal på vandretur, telttur osv., er det vigtigt at holde sig hydreret under hele turen. Hos Fjeld og Fritid har vi samlet et udvalg af drikkedunke og drikkeflasker af høj kvalitet til at opbevare dit vand eller væske, så du nemt kan undgå at blive dehydreret, når du er aktiv.
Det er vigtigt, at du vælger en drikkedunk i høj kvalitet, så du er sikker på, at vandet ikke begynder at smage eller lugte underligt. Ligesom det er vigtigt at  undgå farlige og kemiske giftstoffer, som der kan være i en drikkedunk lavet i dårlig plastik.
Du kan også være sikker på, at vores drikkedunke holder tæt, så du ikke skal bekymre dig for om de ligger i tasken og lækker væske, og alle dine ting risikerer at blive våde.
Vi drikkedunke i mange forskellige materialer, former og farver, så du kan med garanti også finde en, der passer til lige netop dit formål og din smag. Det vigtigste er, at uanset hvilken flaske, du vælger, kan du være sikker på at kvaliteten er helt i top.    

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig