Dun - Ekstrem
Størrelse
4 stk
4 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Dun - Ekstrem

Leder du efter soveposer, der kan klare ekstreme forhold? Så er vores dunsoveposer det rette valg for dig! På denne side har vi nemlig samlet vores udvalg af dunsoveposer, som er de varmeste soveposer vi har i vores sortiment. Fælles for alle soveposerne er, at de er fyldt med kvalitets dun, så de vejer og fylder så lidt som muligt. Uanset om du skal på vinterfjeld eller bjergbestigning, vil en dunsovepose være et godt valg! Du vil kunne kravle ned i din dunsovepose efter en lang og kold dag og få varmen på kort tid. Varmen vil holde hele natten og sørge for, at hverken fingre eller tæer er frosset af i løbet af natten. Se hele udvalget herunder eller besøg os i butikken og få vejledning!

Mountain Equipment Everest sovepose
Før DKK 7.599,00
DKK 4.999,00
Spar DKK 2.600,00
Info / køb
Mountain Equipment Iceline 950
Før DKK 6.199,00
DKK 4.999,00
Spar DKK 1.200,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig